Welkom op Uitvaart-Alkmaar.nl

Bogra Uitvaartkisten B.V.

Uitvaartkisten en Uitvaartzorgartikelen

Bogra Uitvaartkisten B.V. is producent en leverancier van uitvaartkisten.

De in 1936 opgerichte onderneming levert aan elk type uitvaartverzorger, ongeacht zijn achtergrond. Het bedrijf is onderdeel van de Funico groep kist producerende bedrijven in Nederland, Belgiƫ en Frankrijk. Gezien haar internationale activiteiten heeft de groep een zeer breed assortiment doodskisten, bestaande uit met luxe folie bewerkt spaanplaat, mdf, massieve kisten en kisten geschikt voor natuurbegraven. Bogra Uitvaartkisten heeft duurzaam hoog in het vaandel en is partner van MVO Nederland en als bedrijf werkzaam met de milieubarometer.

Levering van uitvaartkisten vindt rechtstreeks plaats (business-to-business) of verloopt via regionale grossiers, waaronder rouwvervoerbedrijven. De levering geschiedt vanuit de fabriek in Enkhuizen. Teneinde snel te kunnen leveren heeft Bogra depots verspreid over geheel Nederland en werkt samen met diverse vervoersbedrijven.

Ter bescherming tegen brand, het grootste gevaar voor een houtverwerkend bedrijf, is de productievestiging uitgerust met een automatische sprinklerinstallatie.


Contact

Bezoekadres  :  Voorland 2
1601EZ  Enkhuizen
Postadres  :  Postbus 57
1600AB  Enkhuizen
E-mail  :  info@bogra.nl
Web  :  www.bogra.nl
Telefoon  :  0228-312545
Fax  :  0228-314882

Overlijden in Alkmaar melden?
Bel nu direct: 06 4897 4500