Welkom op Uitvaart-Alkmaar.nl

Salam Terakhir

Voor een afscheid in de juiste toon en de juiste sfeer.

Als uw dierbare is overleden komt er veel op u af. In een verdrietige periode moet u binnen een kort tijdsbestek beslissingen nemen en keuzes maken om de uitvaart te regelen. Salam Terakhir (de laatste groet) begeleidt u hierbij en neemt daar rustig de tijd voor. Samen met u geven wij vorm aan de afscheidsceremonie, die het leven weerspiegelt van uw dierbare. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en uw budget.

Het maakt niet uit waar uw dierbare is verzekerd: Dela, Monuta, Yarden, PC Hooft, Ardanta, Nuvema of bij een andere maatschappij? In vrijwel alle gevallen kunnen wij de uitvaart volledig verzorgen.
Hierbij is het wel van belang dat wanneer uw dierbare is overleden, u niet direct met de verzekeringsmaatschappij belt, maar direct met ons contact opneemt. Een uitvaart kost bij Salam Terakhir meestal 25% minder dan een gelijkwaardige uitvaart bij een grote onderneming.

U kunt ons dag en nacht bereiken op 06 1500 6305 om het overlijden van uw dierbare te melden.

Salam Terakhir is gespecialiseerd in Indische uitvaarten


Onze uitvaartbegeleiders hebben allemaal hun ‘roots’ in het voormalig Nederlands-Indië. Zij kennen de geschiedenis, cultuur, tradities en gebruiken. Door onze Indische achtergrond begrijpen wij waar u behoefte aan heeft. Wij merken dat Indische families het prettig vinden dat zij in de moeilijke en verdrietige periode rondom het overlijden van een dierbare worden begeleid door iemand die ook de Indische ‘adat’ meedraagt.

Indische sfeer
Met specifieke Indische gebruiken krijgt de uitvaart een Indische sfeer. Bijvoorbeeld door na de afscheidsceremonie een Selamatan te houden. Tijdens deze samenkomst wordt een gezamenlijke maaltijd genuttigd, waarbij het eerste bord bij de foto van de overledene wordt geplaatst. Familie en vrienden kunnen zelf voor het eten zorgen of wij kunnen in overleg met u een locatie zoeken en voor catering zorgen.

Ook de kist kan bijdragen aan de Indische sfeer. Naast traditionele houten kisten leveren wij ook kisten van bamboe, bananenbladeren of wilde ananasbladen, die fair trade worden geproduceerd in o.a. Indonesië. Met uw keuze voor een van deze kisten, helpt u de lokale bevolking.
Voor meer vrijblijvend informatie kunt u ons altijd bellen, mailen ook kunt u onze website bezoeken.

Salam Terakhir 7 dagen 24 uur bereikbaar op 06-15006305 of www.salamterakhir.nl


Contact

Bezoekadres  :  Koggewaard 207
1824GZ  Alkmaar
Postadres  :  Koggewaard 207
1824GZ  Alkmaar
E-mail  :  Info@salamterakhir.nl
Web  :  www.salamterakhir.nl
Telefoon  :  0725611895
Mobiel  :  0615006305

Video Salam Terakhir


Foto's:

Overlijden in regio Alkmaar melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206